cover

Chair Wear collectie

Chair Wear collectie - gimmii
Designstudio Bernotat&Co ontwerpt alledaagse, nuttige producten met daarin een verrassend element. Ze houden er van om uitzonderingen te ontdekken en om een grappige, ‘plagende’ twist aan het product te geven. Uiteindelijk is het hun doel om een inspirerend, maar praktisch product te ontwerpen.

“Why buy a new chair when you can dress up the one you have?”


Dat Anke Bernotat en Jan Jacob Borstlap van Bernotat&Co altijd goed nadenken over een product is wel duidelijk. Dat ze dol zijn op uitzonderingen in alledaagse ontwerpen ook. De Chair Wear collectie biedt grappige maar ook zeer functionele producten. Wat dacht je van de ‘Hoodini’? Deze enorme ‘capuchon’ houdt je (hoofd) lekker warm. Of de Pique-Pocket, waarin je óf je handen kunt opwarmen óf je telefoon, afstandsbediening, sleutels, etc. kunt opbergen.
Bernotat chair wear

Dutch Design Week 2013


Ja, het is bijna weer zo ver! De Dutch Design Week in Eindhoven is dit jaar van zaterdag 19 tot en met zondag 27 oktober. Bernotat&Co zal in deze week de Chair Wear collectie aan het publiek tonen. Wij waren zo enthousiast dat de verschillende Chair Wear varianten meteen een speciaal plekje in de Gimmii shop kregen.
LTVS chair wearChair wear collectie Bernotat CoChair Wear Gros Foulard Monsieur MoonChair wear BernotatCoCHAIR WEAR dress up old chairCHAIR WEAR ddw 2013CHAIR WEAR collectie

Volgende lezen

Zitten op zwaartekracht - gimmii
Kleuren maken de bank - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.