hanglamp

Het maritieme gevoel van Cable lights hanglampen

Het maritieme gevoel van Cable lights hanglampen - gimmii
Cable lights hanglamp van Patrick Hartog is geïnspireerd op aanlegbolders die je in havens tegenkomt. Ik ben in de mood voor een stevige stoere hanglamp dus koos deze keramiek lampen voor de spotlights. De eenvoud, maar ook het vakmanschap van Hartog druipt er af.
Patrick Hartog bekwaamt zich al jaren in keramiek en slibgieten. Cable lights hanglampen worden via deze methode 'geboren'. De originele vorm is gemaakt van gips op een draaischijf. Van deze moedermal worden weer gipsen mallen gemaakt, waarna het slibgieten kan beginnen. Echte Nederlandse Dutch design lampen.
Patrick Hartog Cable Light dinnertable / keukentafel

Subtiel keramiek met stoer staal


Zoals in de haven de touwen om de bolders worden gedraaid, zo wikkelt Patrick Hartog het snoer van de Cable light om de kap. Een goede aanvulling voor de subtiele maar op zich al krachtige keramiek lampenkap. De stevige metalen ring bovenop de kap zorgt voor de balans van de lamp en refereert ook weer aan de bolder.

Cable light hanglamp Small en Large


Patrick Hartog is als Dutch designer nieuw vertegenwoordigd in de Gimmii shop. Zijn Cable lights hanglampen zijn te koop in Cable lights Small en Cable lights Large en in een set van 3 voor een speciale prijs. Altijd inclusief keramiek plafondkapje(s).

Nieuwe Cable light in zwart, blauw, groen


De Cable light is nu ook verkrijgbaar in luxueus zwart of frisser lichtblauw of lichtgroen. Voor de witte Cable lights heb je nu keuze tussen grijs met wit 'strijkijzer' snoer of helemaal wit snoer. Kijk snel in de gimmii webshop voor Dutch design.
 
Cable light hanglamp met snoer van Patrick Hartog - gimmii webshop Dutch design
Cable lights lamp Patrick Hartog keramiek en staal
 
Patrick Hartog Cable Light set van 3 speciale prijs
Cable lights Patrick Hartog
Cable lights hanglamp van Patrick Hartog - gimmii webshop Dutch Design
Cable lights Patrick Hartog detail snoer en ring

Volgende lezen

Barkruk Hensen van Kranen & Gille voor New Duivendrecht - gimmii
Membraan vaas - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.