elegant

BOLD & beautiful salontafel rond

BOLD & beautiful salontafel rond - gimmii
Bij Gimmii krijgen we veel vraag naar ronde eettafels en ronde salontafels. Wat is deze BOLD salontafel van het Nederlandse label STILST dus een mooie aanwinst. Hij is groot, rond, robuust maar toch ook heel elegant met zijn bijzondere poten.

Drie unieke poten


STILST beoogt met haar collectie producten aan te bieden die rust en een echt thuisgevoel geven, met veel wit en hout. Ook hier is het blad -of de twee bladen moet ik eigenlijk zeggen- wit. De prominent aanwezige drie poten zijn uniek gevormd uit essenhout mdf. Zie je hoe mooi zij het ronde blad complementeren? Het fuseren van de structuur en de oppervlakte is een terugkerend thema in het werk van Reinier de Jong van STILST.
Reinier de Jong Stilst salontafel rond coffeetable bold - gimmii shop voor Dutch design

Diameter 120 cm met dubbel rond blad


Het idee van STILST is om met de BOLD salontafel een Dutch design salontafel te ontwerpen voor hedendaagse woonkamers. Er is gekozen voor een diameter van 120 cm en hoogte 36 cm. Zo matched hij goed met grotere sofa's. Het dubbele blad geeft je de ruimte attributen op te bergen zoals kranten, afstandsbedieningen en telefoons. Voor veel mensen een must om zo die gewilde optische rust op het bovenste tafelblad te creëeren.

Te koop in de gimmii shop


Wij zijn heel blij dat de ronde salontafel BOLD te koop is in de gimmii onlineshop. Bekijk ook de andere prachtige ontwerpen (met ook een heel aantal van onder de €100) van het label STILST. Op zoek naar een ronde eettafel / werktafel kijk dan eens bij de Dukdalf van Gispen.
stilst-bold-coffee-table-round-gimmiishop STILST Bold salontafel rond by Reinier de Jong - gimmii
 

Volgende lezen

Sensuele en stoere Fire tools - gimmii
Wit minimalisme geïnspireerd op scheepslampen - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.