bijzettafel

Frisse pure ontwerpen van Jolanda van Goor

Frisse pure ontwerpen van Jolanda van Goor - gimmii
Meestal kiezen wij één product per designer om uit te lichten. Maar tussen de twee ontwerpen die Jolanda van Goor in Milaan lanceert valt moeilijk te kiezen. Zowel haar nieuwe Open Minded bijzettafels als The Missing Bulb tafellamp hebben een grote aantrekkingskracht en zijn dan ook onderdeel van de Tuttobene presentatie.

Open minded bijzettafel


De Open Minded bijzettafels zijn simpele frisse ontwerpen. Love de poten die zo mooi doorlopen in het open tafeltje. Hoe mooi zijn deze bijzettafels ook als (nacht)kastje en krukje. Sterk genoeg om plaats te bieden aan een paar extra billen tijdens een feestje. Pure luchtige objecten, verkrijgbaar in drie verschillende vormen, die zeker meehelpen aan een positieve open minded sfeer. Een groot succes in Milaan en te koop in de Gimmii shop in Small (wit of groen), Medium (wit of lichtgrijs) of Large (wit of donkergrijs).
Open Minded bijzettafel van Jolanda van Goor

Missing bulb tafellamp


De Missing Bulb is een set van twee houten lampen zonder tierlantijntjes. Het ontwerp is zo simpel mogelijk gehouden, zonder vorm of functie te verliezen. Zelf het klassieke peertje is weggelaten en vervangen door LED-verlichting. Alleen het silhouet blijft over met een (gekleurd) snoer; simpel, strak, in mooie kleuren en een lekkere knipoog. Is je interesse in Jolanda gewekt, check dan ook eens haar Funky Dread Stool.
Missing bulb van Jolanda van GoorLamp Missing Bulb wit van Jolanda van GoorMissing bulb zwart van Jolanda van GoorOpen Minded bijzettafel van Jolanda van GoorOpen Minded bijzettafel van Jolanda van GoorUitnodiging van Jolanda van Goor en Tuttobene Milaan 2013
foto´s: Ivna Esajas

Volgende lezen

Nose Job - gimmii
Botanic Bucket Light - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.