hanglamp

Aurora van JSPR

Aurora van JSPR - gimmii
Het Nederlandse JSPR timmert lekker aan de weg. Ook internationaal. De Diamond lampen, de Crown lampen en de Plastic Fantastic serie zijn maar een greep uit hun succesvolle collectie. In Milaan (8-13 april 2014) zijn zij er natuurlijk bij om hun nieuwe Aurora lampen aan het grote publiek te onthullen. Groots en meeslepend zal het zijn.

Aurora lampen


De Aurora lampen collectie bestaat uit drie cirkelvormige verlichtingselementen in verschillende formaten. De combinatie van geanodiseerd aluminium en 'kermislichtjes'  geeft de lampen een zeer luxe uitstraling, maar met een speels randje. Hoelahoepen in stijl...

Verbinden


JSPR verwoordt het zelf ook mooi " Je kunt ' verbinden' door het gebruik van Aurora's; creëer een immens lichtobject door een serie van dezelfde Aura's of van de verschillende formaten die beschikbaar zijn." Aurora's kunnen dus praktisch bijdragen als verbindende factor in je interieur en wat abstracter bezien in je creatieve proces.
JSPR AURA lampen circels

Sophisticated met lef


Geschikt voor een intense sfeer in een hotel, restaurant, club, kantoor, maar ook jouw woonkamer. Beschikbaar in de standaard kleuren zwart, zilver, champagne en goud.

Milaan en de Gimmii shop


Ga je naar Milaan, loop dan zeker langs JSPR. In 2014 waren ze te zien op de Via Savona 53, Production 2. In 2016 zullen ze onderdeel zijn van de Dutch Pavillion. Het heet Masterly; de Dutch in Milano. Dutch Pavilion, at the breathtaking restores antique salons of Palazzo Francesco Turati (Via Meravigli 7, Milan)
Date: 12th – 17th April, 11:00 a.m. – 8:00 p.m. Gimmii gaat zeker kijken.
Aurora is te koop in de Gimmii shop.
Aurora lamp Small gold JSPRJSPR Aurora lampen CoverAurora lamp Medium blackJSPR Aurora lamp luxe en speels

Volgende lezen

Kaasmaker van Studio Makkink & Bey - gimmii
Milaan, we zijn onderweg! - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.