badkameraccessoires

De douche van een globetrotter

De douche van een globetrotter - gimmii
Mijn douche staat in de keuken en vanuit mijn woonkamer kijk ik er recht tegenaan. Een leuk uitziend douchegordijn is dan ook belangrijk vind ik. Maar ook als ik een heuse badkamer zou hebben zou ik een leuk douchegordijn zeker kunnen waarderen. Het is toch één van de eerste dingen waar je tegen aankijkt 's ochtends. Globetrotter douchegordijn Als fervent reiziger ben ik dan ook erg enthousiast over deze zes klassieke zwart-wit foto´s van zes grote steden. Afgedrukt op douchegordijnen kies je zelf je favoriete stad uit om in te douchen 's ochtends! Word het Venetië, Parijs, Londen, New York, Las Vegas of toch Rio de Janeiro? Ik kies voor de laatste! 182 cm x 182 cm De douchegordijnen zijn voor omgerekend € 22,- online te bestellen via Izola Shower. Er is wel één nadeel, ze meten 182 cm x 182 cm. Dat is (vooralsnog) de enige verkrijgbare maat. En aangezien een douchegordijn voor alleen een douche meestal niet breder dan 120 cm breed is, is hij alleen geschikt als 'badgordijn'. Las Vegas douchegordijnLonden douchegordijnNew York douchegordijnParijs douchegordijnRio de Janeiro douchegordijn

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.